Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Kozmetikák, sportkörök, fitness

Miele gépek masszázsszalonokba

Minden olyan létesítményben, ahol nagy vendégkör használja ugyanazokat a törülközőket vagy fürdőköpenyeket egymás után, szükség van professzionális minőségű mosógépekre és ipari szárítógépekre. Nincs ez másképp a masszázsszalonok esetében sem, hiszen a masszázzsal együtt jár a kényelem is, a kényelemmel pedig a higiénikus tisztaság.

Az ipari teljesítményű Miele gépek minden igényt kielégítenek, ha tisztításról van szó. Legyen az ipari szárítógép vagy mosógép, a Miele készülékei a legnagyobb mennyiségben is megbirkóznak a szennyezettebb textilekkel – ráadásul mindezt akár folyamatos működés mellett is.

Amennyiben a Miele készülékeit választja, biztos lehet a gazdaságos, energiatakarékos működésben és a környezetbarát technológiában. Szervizprogramunk mindemellett lehetővé teszi, hogy megfelelően karbantartsa gépeit, és megelőzze az esetleges meghibásodásokat.

Kozmetika, wellness, fitness

A kozmetikai szalonokban, wellness- és fitnessközpontokban a hófehér és illatos törölközők, fürdőköpenyek és egyéb textíliák reprezentatív értékkel rendelkeznek. A textíliák ápolása állandó gondos figyelmet igényel, hiszen a tisztaság mellett az is fontos, hogy hosszú távon, változatlan anyagminőségben álljanak használatra készen.

A Miele szabadalmaztatott fejlesztése, a textilkímélő dob lehetővé teszi, hogy a mosó- és szárítógépek a lehető legkíméletesebben bánjanak a textíliákkal.

Miele megoldások kozmetikáknak, wellness szolgáltatóknak

Sportegyesületek, sportkörök

Az edzés során a megemelkedett adrenalinszint és a testi erőfeszítés izzadságcseppjei mélyen a textíliákba szívódnak.

A sportegyesületeknél megszokott látvány az öltözőkben tornyosuló, levedlett sportruházat, ami azonnali tisztításra szorul.

A rövid munkaciklusokkal és ápolási idővel operáló Miele ipari mosógépek egyedi tisztítóprogramjai gyorsan és hibátlanul varázsolják patyolattisztára a mezeket és a sportfelszerelést.

Miele megoldások sportegyesületeknek, sportköröknek

Lovaglás

Hasonló a helyzet a lovardákban is, ahol az átizzadt, porlepte nyeregalátétek és lópokrócok tisztítása ló és lovas egészségének megőrzése szempontjából is kiemelten fontos.

A saját mosoda működtetése nemcsak időtakarékos megoldás, hanem a felszerelés biztosított körforgása miatt gazdaságos is.

Miele megoldások lovardák számára

Hajózás

A Miele Professional a hajózás szerelmeseire is gondolt, amikor nagy kapacitású, rövid mosási ciklusokkal dolgozó, ipari mosó- és mosogatógépeit megálmodta.

A háztartási gép méreteivel megegyező mosogatógépek nagy mennyiségű edénykészlet tisztítását is percek alatt megoldják, a terhelhető mosógépek pedig több kilónyi ruhát mosnak ki kevesebb mint 1 óra leforgása alatt.

Miele megoldások a hajózás szerelmeseinek

Kempingek

Aki kempingezett már, tudja, milyen nagy segítség a kemping területén működő mosoda. Az üzemeltetők részére a Miele kifejezetten erre a területre fejlesztett, zsetonnal működtethető és vandalizmus ellen védett készülékeit ajánljuk. Ráadásul a Miele gépek a munkaciklusok és a tisztítási programok terén is rugalmasan alkalmazkodnak a felhasználói igényekhez, miközben változatlanul magas mosási minőséget biztosítanak.

Ha kempingüzemeltetőként a Miele berendezéseivel felszerelt mosodát indít, vendégei örülni, konkurensei pedig versenyelőnyét látva irigykedni fognak.

Miele megoldások kempingeknek

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.