Sportra, túrára, wellnessre készen

A sport- és hobbitevékenységek életünk szerves részét képezik. A Miele professzionális márkaként a felhasználói igényeket helyezi előtérbe, ezért úgy fejlesztette ki berendezéseit, hogy azok a különféle sportok és szabadidős foglalkozások kedvelőinek és szervezőinek hatékony támogatást nyújtsanak.

Kozmetika, wellness, fitness

A kozmetikai szalonokban, wellness- és fitnessközpontokban a hófehér és illatos törölközők, fürdőköpenyek és egyéb textíliák reprezentatív értékkel rendelkeznek. A textíliák ápolása állandó gondos figyelmet igényel, hiszen a tisztaság mellett az is fontos, hogy hosszú távon, változatlan anyagminőségben álljanak használatra készen.

A Miele szabadalmaztatott fejlesztése, a textilkímélő dob lehetővé teszi, hogy a mosó- és szárítógépek a lehető legkíméletesebben bánjanak a textíliákkal.

Miele megoldások kozmetikáknak, wellness szolgáltatóknak

Sportegyesületek, sportkörök

Az edzés során a megemelkedett adrenalinszint és a testi erőfeszítés izzadságcseppjei mélyen a textíliákba szívódnak.

A sportegyesületeknél megszokott látvány az öltözőkben tornyosuló, levedlett sportruházat, ami azonnali tisztításra szorul.

A rövid munkaciklusokkal és ápolási idővel operáló Miele ipari mosógépek egyedi tisztítóprogramjai gyorsan és hibátlanul varázsolják patyolattisztára a mezeket és a sportfelszerelést.

Miele megoldások sportegyesületeknek, sportköröknek

Lovaglás

Hasonló a helyzet a lovardákban is, ahol az átizzadt, porlepte nyeregalátétek és lópokrócok tisztítása ló és lovas egészségének megőrzése szempontjából is kiemelten fontos.

A saját mosoda működtetése nemcsak időtakarékos megoldás, hanem a felszerelés biztosított körforgása miatt gazdaságos is.

Miele megoldások lovardák számára

Hajózás

A Miele Professional a hajózás szerelmeseire is gondolt, amikor nagy kapacitású, rövid mosási ciklusokkal dolgozó, ipari mosó- és mosogatógépeit megálmodta.

A háztartási gép méreteivel megegyező mosogatógépek nagy mennyiségű edénykészlet tisztítását is percek alatt megoldják, a terhelhető mosógépek pedig több kilónyi ruhát mosnak ki kevesebb mint 1 óra leforgása alatt.

Miele megoldások a hajózás szerelmeseinek

Kempingek

Aki kempingezett már, tudja, milyen nagy segítség a kemping területén működő mosoda. Az üzemeltetők részére a Miele kifejezetten erre a területre fejlesztett, zsetonnal működtethető és vandalizmus ellen védett készülékeit ajánljuk. Ráadásul a Miele gépek a munkaciklusok és a tisztítási programok terén is rugalmasan alkalmazkodnak a felhasználói igényekhez, miközben változatlanul magas mosási minőséget biztosítanak.

Ha kempingüzemeltetőként a Miele berendezéseivel felszerelt mosodát indít, vendégei örülni, konkurensei pedig versenyelőnyét látva irigykedni fognak.

Miele megoldások kempingeknek