Hibátlan tisztaság a vendéglátóhelyeken

A Miele ipari mosógépeivel, mosogatógépeivel és ipari szárítógépeivel a vendéglátás kihívást jelentő helyzeteiben is garantált a helytállás és a magas színvonalú szolgáltatás biztonsága.

Megoldásaink szállodák, panziók, B&B-k területen

A titok a részletekben rejlik

A szállodákkal szembeni higiéniai elvárások magasak, hiszen nemcsak az edényeknek kell csillogniuk a tisztaságtól, hanem a bőrünkkel közvetlenül érintkező textíliáknak, az ágyneműnek és a törölközőknek is makulátlanoknak kell lenniük.

Egy foltos ágynemű látványa éppolyan taszító, mint egy zsírpacás edényé vagy egy megsárgult törölközőé, ezért – ha elégedett vendégkört szeretnénk – minden részletre kiterjedő figyelemmel gondoskodnunk kell a higiéniáról.

Miele megoldások szállodkáknak, panzióknak
A Miele prémiumminőségű mosó- és mosogatógépei a használat típusához igazított tisztítókapacitással és programokkal nyújtanak gazdaságos, valamint színvonalas megoldást a vendéglátósok számára. Az utolsó simításokat takarékos és hatékony ipari vasalógépek végzik, így a tökéletes ápolás feltételeit, a tisztaságot és a gyűrődésmentességet a mosodai gépek és kalanderek együttesen teremtik meg.

A hófehér törölközők puha tapintása a wellness során, a ragyogóan tiszta edényekben felszolgált finom fogások és a friss ágynemű jólesően körülölelő illata biztosan mosolyt csalnak a vendégek arcára.

Megoldásaink éttermeknek

Elegáns és gyors megoldások

A megfelelő higiénia a vendéglátás alapszabályai közé tartozik.

Az éttermekben a kifogástalan tisztaságnak az ételek előkészítésénél, a konyhában és a tálalásnál egyaránt érvényesülnie kell.

A tiszta edények, evőeszközök és asztalterítők folyamatos biztosításához az igényeknek megfelelő tisztítókapacitású mosó- és mosogatógépekre van szükség.

Miele megoldások éttermeknek

A Miele gépek a színvonalas vendéglátás minden előfeltételét teljesítik: gyorsak, megbízhatóak és gazdaságos működésük mellett a tisztítás alaposságát is szavatolják. Az egyszerű kezelhetőség lényegesen megkönnyíti a dolgozók munkáját, a testreszabott, rövid programok pedig hatékony mosogatási arányt tesznek lehetővé.

Megoldásaink gyorséttermeknek

Precizitás villámgyorsan

A gyorséttermek a hagyományos éttermeknél is feszítettebb tempót diktálnak, mindemellett higiénia terén ugyanolyan magas fokú precizitást követelnek meg.

Ahhoz, hogy egész nap maximális fordulatszámon pörögjön a munka, hatékony segédeszközökre van szükség.

A Miele Professional ipari mosogépei és mosogatógépei gondoskodnak a munkaruhák, a textíliák és a konyhai eszközök kifogástalan tisztaságáról.

Miele megoldások gyorséttermeknek

A mosogatógépek mosási ciklusa és kialakítása, legyen szó több mosogatószinttel rendelkező, frissvizes vagy adagolóasztallal ellátott modellekről, igazodik a gyorséttermi tempóhoz és elvárásokhoz.