Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Szállodák, panziók, éttermek

Miele gépek rövidtávú szállások üzemeltetőinek

Az elmúlt években rendkívül népszerűek lettek a lakásokban kialakított rövidtávú szállások. A turisták kedvelik a lakhatás ilyen formáját, hiszen ez otthonosságot kölcsönöz egy idegen helyen is.

Az otthonossághoz ugyanakkor hozzá tartozik a makulátlan tisztaság is – és ezt egy professzionális szállásüzemeltető sem hagyhatja figyelmen kívül. Amennyiben a vendégkör gyakran cserélődik, az ágyneműket is gyakran kell tisztára váltani, és ilyen esetekben a lakásban található mosógépek nem mindig bírják az iramot.

A Miele ipari mosógépek a legmagasabb minőséget képviselik, így több kilónyi ipari mennyiséget képesek napjában többször is kifogástalanul átmosni. Ugyanakkor fontos, hogy a gyors tempóval a szárítás is bírja az iramot: a Miele ipari szárítógépei hatékonyan, gyorsan, a textil károsítása nélkül képesek ipari mennyiségű ágyneműt megszárítani.

Megoldásaink szállodák, panziók, B&B-k területen

A titok a részletekben rejlik

A szállodákkal szembeni higiéniai elvárások magasak, hiszen nemcsak az edényeknek kell csillogniuk a tisztaságtól, hanem a bőrünkkel közvetlenül érintkező textíliáknak, az ágyneműnek és a törölközőknek is makulátlanoknak kell lenniük.

Egy foltos ágynemű látványa éppolyan taszító, mint egy zsírpacás edényé vagy egy megsárgult törölközőé, ezért – ha elégedett vendégkört szeretnénk – minden részletre kiterjedő figyelemmel gondoskodnunk kell a higiéniáról.

Miele megoldások szállodkáknak, panzióknak
A Miele prémiumminőségű mosó- és mosogatógépei a használat típusához igazított tisztítókapacitással és programokkal nyújtanak gazdaságos, valamint színvonalas megoldást a vendéglátósok számára. Az utolsó simításokat takarékos és hatékony ipari vasalógépek végzik, így a tökéletes ápolás feltételeit, a tisztaságot és a gyűrődésmentességet a mosodai gépek és kalanderek együttesen teremtik meg.

A hófehér törölközők puha tapintása a wellness során, a ragyogóan tiszta edényekben felszolgált finom fogások és a friss ágynemű jólesően körülölelő illata biztosan mosolyt csalnak a vendégek arcára.

Megoldásaink éttermeknek

Elegáns és gyors megoldások

A megfelelő higiénia a vendéglátás alapszabályai közé tartozik.

Az éttermekben a kifogástalan tisztaságnak az ételek előkészítésénél, a konyhában és a tálalásnál egyaránt érvényesülnie kell.

A tiszta edények, evőeszközök és asztalterítők folyamatos biztosításához az igényeknek megfelelő tisztítókapacitású mosó- és mosogatógépekre van szükség.

Miele megoldások éttermeknek

A Miele gépek a színvonalas vendéglátás minden előfeltételét teljesítik: gyorsak, megbízhatóak és gazdaságos működésük mellett a tisztítás alaposságát is szavatolják. Az egyszerű kezelhetőség lényegesen megkönnyíti a dolgozók munkáját, a testreszabott, rövid programok pedig hatékony mosogatási arányt tesznek lehetővé.

Megoldásaink gyorséttermeknek

Precizitás villámgyorsan

A gyorséttermek a hagyományos éttermeknél is feszítettebb tempót diktálnak, mindemellett higiénia terén ugyanolyan magas fokú precizitást követelnek meg.

Ahhoz, hogy egész nap maximális fordulatszámon pörögjön a munka, hatékony segédeszközökre van szükség.

A Miele Professional ipari mosogépei és mosogatógépei gondoskodnak a munkaruhák, a textíliák és a konyhai eszközök kifogástalan tisztaságáról.

Miele megoldások gyorséttermeknek

A mosogatógépek mosási ciklusa és kialakítása, legyen szó több mosogatószinttel rendelkező, frissvizes vagy adagolóasztallal ellátott modellekről, igazodik a gyorséttermi tempóhoz és elvárásokhoz.

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.