Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Blog

Kifogástalan higiénia mindenek felett

Kifogástalan higiénia mindenek felett

A professzionális vendéglátásban mindig is kulcskérdés volt a tisztaság, ezért a szolgáltatók kényesen ügyeltek a szigorú higiéniai előírások és a HACCP-rendszerek által előírt követelmények betartására. A pandémia miatt azonban még a korábbinál is nagyobb jelentőséget kapott a higiénia, ezért a szállodákban, éttermekben és egyéb vendéglátó-ipari egységekben érdemes – sőt egyenesen szükséges – olyan fejlesztésekbe fogni, amelyek az ilyen különleges helyzetekben is garantálják a vendégek és a dolgozók biztonságát.

Garantálják a vendégek és a dolgozók biztonságát

Teendők az újranyitás küszöbén

Mindenki izgatottan várja az újranyitást, de hogy ez hosszú távon is sikeres és megőrizhető legyen, a szektor szereplőinek és a vendégeknek is be kell tartaniuk az előírt védelmi intézkedéseket, továbbá mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy gátat szabjanak a vírus terjedésének.

És hogy mit jelent ez a vendéglátóipar vonatkozásában? Többek között fejlesztéseket. Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a roppant nehéz helyzet ellenére is talpon maradtak, célszerű olyan gépeket beszerezni, olyan gépparkokra váltani, amelyek garanciát jelentenek a jogosan elvárt higiénikus tisztaságra. A Mielemed MPM által forgalmazott Miele gépek között a Hygiene-programmal ellátott berendezések tökéletes választást jelentenek a szállodák és az éttermek számára.

Teendők az újranyitás küszöbén

Hatékony fertőtlenítés Miele gépekkel

A hotelekben, wellness-szállókban, panziókban, éttermekben, bárokban, kávézókban és egyéb egységekben üzemeltetett berendezésektől alapvető elvárás, hogy hatékony eszközei legyenek a vírus elleni védekezésnek, így a fertőtlenítés döntő szerepet kap. A maszkviselésen, a felületek antimikrobális szerekkel történő tisztításán túl az eszközök maradéktalan fertőtlenítése is elsődleges szempont.

A Miele prémiumminőségű mosó- és mosogatógépei hatékonyan tisztítják, fertőtlenítik a különböző eszközöket, felszereléseket és textíliákat. A Hygiene-programmal kellő hőmérsékleten, kellő ideig történik a mosás, megakadályozva az esetlegesen jelen lévő kórokozók terjedését.

A Mielemed MPM tapasztalt szakemberei segítenek az egyedi igények felmérésében, valamint az adott vendéglátó egység paramétereihez maximálisan igazodó gépek kiválasztásában, korszerűsítésében. Az alacsony áram- és vízfelhasználás alacsony üzemeltetési költséget is jelent egyben, a megbízható működés pedig garancia a hosszú élettartamra – így a Miele ipari gépek befektetésnek is tökéletesek.

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.