Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Ipari készülékek

Miele ipari készülékek

A Miele gépek a legmagasabb standardoknak megfelelő megoldásokat kínálják az orvostechnológia és a mosodatechnika terén.

A márka klinikai és ipari készülékei az egészségügy, a labortechnika, a vendéglátás és a hobbi-, illetve szépségipar területein is bizonyították, hogy a minőségi befektetés gazdaságossággal, hosszú élettartammal, környezetkímélő és hibamentes technológiával kombinálva sokszorosan megtérül.

Bármely említett iparágban is tevékenykedik, a Miele ipari készülékeivel teljes körű és színvonalas szolgáltatásokat nyújthat ügyfelei számára.

Professzionális Miele ipari gépek

A technológia mögötti német precizitás minden részletre kiterjed: a teljesítőképesség, az élettartam, a gyors és biztonságos munkafolyamatok, az átlátható kezelőfelület és programozhatóság, illetve a szervizelhetőség egyaránt kiemelkedő sarokpontjai a Miele ipari készülékeinek.

Az ipari mosó-, mosogató-, szárító- és vasalógépek a tökéletes higiénia és a legmagasabb igényű ügyfélkiszolgálás feltételeit teremtik meg a hektikus munkanapokon is. Az olajozott működésről speciális szervizszolgáltatás keretében gondoskodunk 0-24 órás kiszállással.

Ahhoz, hogy szolgáltatásainkat maximálisan a megrendelői igényekhez igazíthassuk, fontosnak tartjuk az ügyfelekkel való személyes kapcsolatépítést. A személyes találkozás és megbeszélések során körvonalazódnak az elképzelések, és közösen találjuk meg az Ön számára legmegfelelőbb készüléket, illetve szolgáltatást.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a teljes körű, ingyenes szaktanácsadás igénybevételéhez!

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKNEK

Professzionális megoldások orvosi rendelőknek, kórházaknak, állami és magán klinikáknak, fogászatoknak, idősotthonoknsk, szociális és ápolási intézményeknek, állatorvosi rendelőknek.

IPARI / EGYETEMI LABORATÓRUMOKNAK, KUTATÓINTÉZETEKNEK

Tökéletes felszereléssel a tökéletes eredményekért: Miele készülékek az állami és magán kutatóintézetek, ipari és egyetemi laboratóriumok számára.

SZÁLLODÁKNAK, PANZIÓKNAK, ÉTTERMEKNEK

Miele termékek a vendéglátóipari intézmények, cégek számára tervezve - szállodák, panziók, éttermek és gyorséttermek részére kialakított megoldások.

KOZMETIKÁKNAK, SPORTKÖRÖKNEK, FITNESS TERMEKNEK

Tekintse meg a Miele kozmetikai és wellness szolgáltatók, fitness és spa centerek, edzőtermek, sportkörök számára kínált megoldásait is!

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.