Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Laboratóriumok, kutatóintézetek

Csíramentes tisztaság a laboratóriumokban

A laboratóriumi elemzésekhez használt eszközök körültekintő tisztítása és fertőtlenítése mindennapos feladat ipari laboratóriumokban és egyetemi kutatóintézetekben egyaránt.

A gépi tisztítás előnyei

A kézi tisztítás a gépi tisztítással sem hatékonyságban, sem biztonság terén nem tudja felvenni a versenyt. A manuális fertőtlenítés több szempontból kockázatos:

  • fennáll az üvegtörés veszélye, ami súlyos sérülésekkel járhat,
  • az üvegekben maradt toxikus szennyeződések károsíthatják az egészséget,
  • a használt tisztítószerek maró hatásúak lehetnek.

A tisztítóberendezések felszereltsége az eszközökre tapadt szennyeződések, vegyületek kémiai és fizikai tulajdonságai alapján is meghatározható. Az anyagok vízoldékonysága, savas vagy lúgos jellege, kémiai átalakulása jelentős mértékben befolyásolja az alkalmazható tisztítószerek és a tisztítási folyamat típusát.

A Miele tisztító és fertőtlenítő automatái minőségi garanciát jelentenek a legmagasabb szintű higiéniai feltételek megteremtéséhez, emellett a teljesítmény, a biztonság és a gazdaságosság terén is kiemelkedően teljesítenek.

IPARI LABORATÓRIUMOK

Az ipari laboratóriumokban keletkezett nagy mennyiségű szennyezett üveg tisztításának és fertőtlenítésének feladatát az automatizált programokon futó Miele gépek kifogástalanul ellátják.

Ez egyrészt meggátolja a fertőző csírák bekerülését a laboratóriumi mintákba, másrészt biztosítja a személyzet védelmét.

Miele megoldások ipari laboratórumoknak

EGYETEMI LABORATÓRIUMOK

A Miele ipari készülékei lehetővé teszik a laboratóriumi műszerek gazdaságos, hatékony és biztonságos gépi előkészítését.

A tisztító és fertőtlenítő automaták nemcsak a kockázati tényezőket küszöbölik ki, hanem a laboratóriumi eszközök típusától, méretétől, térfogatától és mennyiségétől függően az egyéni igényeknek megfelelően programozhatóak.

Miele megoldások egyetemi laboratóriumoknak

Minősített tisztítórendszerek

A hatályos jogszabályok alapján az élelmiszer-, a gyógyszer-, valamint a kozmetikai iparban a gyártás, minőségbiztosítás, kutatási és fejlesztési területeken használt tisztítóberendezéseket minősíteni kell, amelynek elvégzéséért az üzemeltető felel.

A minősítés kérdésében sem hagyjuk magára, bátran forduljon a Miele segítőkész vevőszolgálatához! A gépek telepítést és üzemeltetést érintő minősítésének elvégzését speciális szervizcsomag keretében vállaljuk.

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.