Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Blog

Biztonságos fogászat Miele gépekkel

Biztonságos fogászat a Covid19-pandémia alatt

A fogorvosok is jól tudják, hogy a legtöbb ember számára a fogorvosi kezelés afféle bizalmi kérdés, és ha megtalálják a számukra ideális fogorvost, akkor a végsőkig ragaszkodnak hozzá. Ami az elvárásokat illeti, a kliensek jellemzően magasra teszik a lécet úgy szakmailag, mint emberileg. A fogorvosuktól elvárják – jogosan –, hogy nagyszerű szakember legyen, precízen és lehetőség szerint fájdalommentesen dolgozzon, ahogy azt is fontosnak tartják, hogy a nyugalmával és a türelmével oldja a szorongásukat és a fájdalomtól való félelmüket.

A páciensek elvárásai – ugyancsak jogosan – a rendelővel szemben sem kevésbé alacsonyak. Igényük van arra, hogy a fogorvosuk korszerű eszközökkel és technológiákkal végezze el a szükséges beavatkozásokat, és hogy fokozott figyelmet fordítson a higiéniára. Utóbbi minden esetben alapvető kritérium, ám a koronavírus-járvány ideje alatt ez az elvárás fokozottan jelentkezett. És mint minden orvosi intézményben, a tökéletes higiénia kulcsa a fogorvosi rendelőkben is a hatékony fertőtlenítés.

Járványügyi szabályok betartása

A járványügyi szabályok betartásáról

A járványügyi szabályok maradéktalan betartása mellett egyre több, eddig teljesen vagy részlegesen zárva tartó fogászat nyitja meg újra a kapuit. A telefonos bejelentkezés, a betartandó szabályokra vonatkozó e-mailes kapcsolattartás, a helyszíni Covid-kérdőív, testhőmérés, kézfertőtlenítés és cipővédő használata mellett alapszabály a kliens ellátása utáni szellőztetés, eszköz- és felületfertőtlenítés, valamint a védőfelszerelés-csere. A szájban használatos műszerek fertőtlenítése természetesen a koronavírus-járvány előtt is kötelező volt, ezen a téren nem történt nagyobb változás: a megszokott antibakteriális, antivirális és antifungucid eljárások és sterilizáló technológiák alkalmazása van érvényben.

Fogászat Miele gépekkel

Érzékeny eszközök fertőtlenítése Miele-gépekkel

Az autoklávba való behelyezést megelőző áztatás – kézi tisztítás – kézi öblítés fázisát érdemes speciális, termikus eszközfertőtlenítő automatákra bízni, amelyek maró vegyszerek nélkül, anyagkímélő módon látják el feladatukat. A Miele Professional készülékek éppen ilyenek. Általuk kizárható a fertőzésveszély, növelhető az eszközök élettartama, és az előkészítés folyamata is hitelesíthető.

Miele fertőtlenítő gépek

A Mielemed MPM Kft. által forgalmazott Miele Professional berendezések innovatív technológiájuknak köszönhetően rendkívül eredményesen és maximális megbízhatósággal végzik el az előkészítési folyamatokat. További előnyük, hogy kiemelkedően alacsony víz- és energiafogyasztással dolgoznak, és átfogó rendszermegoldásaikból adódóan segítenek a munkaidő optimalizálásában is. Kisebb rendelőkben hatékonyan tehermentesítik az asszisztenst, akinek így több ideje marad egyéb fontos feladatok ellátására, a nagyobb fogászatokban pedig hozzájárulnak a magasabb kliensforgalom lebonyolításához. A fentiek tükrében tehát kijelenthető, hogy a Miele fertőtlenítő berendezések alkalmazása gyorsan megtérülő befektetés bármely fogorvosi rendelő számára.

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.