Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Miele szerviz

Bízza ránk a Miele ipari készülékek szervizelését!

Miele gépek karbantartása

Az ipari berendezések használatának természetes velejárója a gépek belsejében keletkező apró kopások, azonban nem kell, hogy ezek komolyabb hibákhoz vezessenek. A Mielemed szerviz képzett szerviztechnikusai által végzett rendszeres karbantartás segít felismerni Miele ipari szárítógépei, ipari mosógépei és egyéb gépei hibáit, így biztosítva készülékei zavartalan és biztonságos működését.

Gyors segítség

A Mielemed szakemberei hazánk egész területén bármilyen helyszínre lehetőség szerint 72 órán belül kimennek, hogy Ön minél hamarabb, teljes megelégedéssel újra használhassa készülékét.

A berendezések 90%-át rögtön megjavítjuk

Járműveinkben mindig elegendő mennyiségben állnak rendelkezésre alkatrészek, illetve a legkorszerűbb mérő- és diagnosztikai műszerek, így technikusaink az esetek többségében azonnal orvosolni tudják a meghibásodásokat.

Amennyiben berendezése nem javítható a helyszínen, igény esetén csere készüléket is tudunk biztosítani.

Miele ipari készülékek szervizelése szakértelemmel
A Mielemed Szerviz által végrehajtott rendszeres ellenőrzések segítségével elkerülhetők az üzemzavarok és azoknak a mindennapi munkamenetre gyakorolt hatása.

Speciálisan képzett szerviztechnikusaink vizsgálják meg berendezése állapotát, működőképességét és biztonságát. Lehetőségük van a potenciális hibák és kopások felismerésére még az előtt, hogy azok a berendezés üzemképtelenségét okoznák.

Az ellenőrzés, karbantartás és állagmegőrzés hozzájárul a készülék értékének megőrzéséhez, ezáltal pedig az Ön befektetésének biztonságához.

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.