Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Egészségügyi, szociális intézmények

Miele: 90 éve a higiénia szolgálatában

A Miele márkanév visszavonhatatlanul összefonódott a kifogástalan, biztonsági előírásoknak megfelelő ipari tisztítás és fertőtlenítés szolgáltatáskörével. A Miele gépekre a megbízhatóság, gazdaságosság és hosszú élettartam egyedi kombinációja jellemző. Az ipari készülékek piacán egyedülálló minőségi előnyt képviselnek, hiszen a gyors és biztonságos működés mellett hosszú távon garantálják a gazdaságos energiafogyasztást, a környezetbarát és tartósan hibamentes technológiát. Ezenfelül olyan speciális szervizháttér és karbantartási program feltételeit biztosítják, amelynek igénybevételével hatékonyan megelőzhetőek a meghibásodások.

Tökéletes tisztaság a rendelőben

A Miele ipari készülékek különösen alkalmasak a speciális higiéniai követelményeket támasztó egészségügyi és szociális intézmények ellátására. A hatékony higiénéről a Dr. Weigert professzionális vegyszerek (neodisher, neomoscan) gondoskodnak, amelyeket kifejezetten a Miele gépeihez fejlesztettek. A termékek segítségével a mosás és fertőtlenítés folyamata lényegesen leegyszerűsödik, hiszen a hibátlan végeredmény alacsony hőfokon történő, rövid időtartamú programmal is megvalósítható.

ORVOSI RENDELŐK

Orvosi rendelőkben és kórházi közegben rendkívüli figyelmet és körültekintést igényel a makulátlan tisztaság megteremtése, hiszen a nem megfelelően sterilizált eszközök fertőzésveszélyesek.

Az orvosi műszerek előkészítése elképzelhetetlen a megfelelő vízminőség nélkül.

A Miele gépek által biztosított kiváló minőségű, sómentes víz megelőzi a korróziót, és védi az eszközöket a káros lerakódásoktól.

Miele megoldások orvosi rendelőknek

KÓRHÁZAK, ÁLLAMI ÉS MAGÁNKLINIKÁK

A Miele klinikai készülékek a betegek utáni mosatlan edények és szennyes textíliák alapos fertőtlenítésére és tisztítására is megoldást kínálnak.

A frissvizes klinikai mosogatógépek magas utánöblítési hőmérséklete és termikus fertőtlenítőprogramja a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelő körülményeket biztosít.

A nagy teljesítményű, hatalmas dobtérfogattal rendelkező mosógépek garantáltan patyolattisztára mossák az ágyneműket, és minden kórokozót kiirtanak.

Miele megoldások kózházaknak, klinikáknak

FOGORVOSOK, FOGÁSZATOK

A fogászati rendelőkben az eszközök rendszeres fertőtlenítésének, tisztításának rutinműveleteit a Miele speciálisan programozható, anyagkímélő gépi technológiával támogatja.

Miele megoldások fogászati rendelőknek

IDŐSEK OTTHONA, SZOCIÁLIS ÉS ÁPOLÁSI INTÉZMÉNYEK

Az idősek otthonában és más szociális intézményekben az ápolás körülményei megkövetelik a magas fokú tisztaságot.

A veszélyeztetett korosztályt csak a legmagasabb higiéniai elvárásokat teljesítő tisztító- és ágytálmosó berendezésekkel lehet megóvni a betegségektől.

Miele megoldások idősotthonoknak, ápolási intézményeknek

ÁLLATORVOSI RENDELŐK, ÁLLATKÓRHÁZAK

Kedvenceink védelme sem kevésbé fontos.

A Miele gépek az állatorvosi rendelőkben is tökéletes segítséget nyújtanak – a hagyományos háztartási gépekkel szemben összehasonlíthatatlanul hatékonyabb módon – a mosás és fertőtlenítés folyamataiban.

Miele megoldások állatorvosi rendelőknek

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.