Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Csapatunk

Ügyfélkiszolgálásból jeles

Ismerjen meg minket!

A Miele márka hivatalos viszonteladó partnereként elkötelezetten hiszünk abban, hogy a klinikai és ipari készülékek hosszú élettartamának megőrzése mellett, a felhasználói igények maximális kiszolgálására is törekednünk kell.

Prémium szolgáltatásainkkal igyekszünk minden ügyfelünk kedvében járni, kéréseiket minél rugalmasabban kezelni, sőt, igény esetén együttműködő partnerként is számíthatnak ránk, ha valamilyen egyedi megoldásra lenne szükségük.

Nekünk a Miele nemcsak egy márka, hanem egy életérzés is, így tisztában vagyunk azzal, hogy magas minőségű szolgáltatást csakis úgy tudunk nyújtani, ha nem csak értjük, de hisszük is a márka képviselte értékeket.

Bár csapatunk megújult, munkatársaink hosszú évtizedek óta lojálisak a Miele márka mellett.

Ismerje meg csapatunkat!

0-24 órás gyors kiszállás

Számunkra partnereink elégedettsége mindennél többet ér, és igyekszünk minden esetben hosszú távú együttműködésre törekedni. Szervizszolgáltatásunkat gyors kiszállással tesszük még csalogatóbbá.

A hét minden napján, 0-24 órában állunk megbízóink rendelkezésére, így a kiszállást maximálisan az ügyféligényekhez tudjuk igazítani. Ez különösen nagy előny intézmények, vendéglátóegységek esetében, hiszen így nem akasztjuk meg a napi rutint, de a magánszemélyek dolgát is jócskán megkönnyítjük, mert szervizszolgáltatásunkkal egy pillanatra sem borítjuk fel mindennapi teendőiket.

Szavazzon bizalmat nekünk, várjuk megkeresését!

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.