Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Karbantartás

Rendszeres karbantartás a hosszú élettartamért

A Miele laboratóriumi berendezések, ipari és háztartási készülékek egyet jelentenek a megbízhatósággal és a hosszú élettartammal. A Miele gépeket úgy tervezik, hogy nagy igénybevétel és szinte folyamatos használat mellett is zavartalanul működjenek. Időről időre azonban még a legjobb minőségű berendezéseken is fontos karbantartást végeztetnünk, hogy kiküszöböljük a különböző külső hatások és emberi tényezők okozta kellemetlenségeket.

Professzionális szakembercsapatunk azon fáradozik, hogy a lehető leggyorsabban megoldást találjon az esetleges üzemzavarokra. Ügyfélszolgálatunk munkatársai rövid konzultáció során megállapítják a probléma természetét, és szerelőink, lehetőség szerint 72 órán belül az ország egész területén bármilyen helyszínre kiérkeznek. Legyen szó ipari szárítógépekről, mosógépekről, mosogatógépekről, vagy más Miele készülékekről, kollégáinknál elegendő pótalkatrész, illetve cserekészülék áll rendelkezésre, így az esetek nagy többségében a javítás a helyszínen megoldható.

MIELE ÁLTALÁNOS
SZERVIZ

Készülékjavítás és csere, valamint általános szerviz szolgáltatások; elektronikai javítások, alkatrészcserék, pótlások, stb. lakossági és céges megrendelők számára.

KARBANTARTÁS ÁLLAMI INTÉZMÉNYEKNEK

Rendszeres karbantartási szolgáltatás állami tulajdonban /üzemeltetésben lévő intézmények számára. VDE/BGR 500 villamos felülvizsgálat, termoelektromos ellenőrzés, ProHygiene mérések igény szerint.

KARBANTARTÁS MAGÁN INTÉZMÉNYEKNEK

Rendszeres karbantartási szolgáltatás magántulajdonban /üzemeltetésben lévő intézményeknek. VDE/BGR 500 villamos felülvizsgálat, termoelektromos ellenőrzés, ProHygiene mérések igény szerint.

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.