Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Miele életérzés + videók

Miele: profizmus és életérzés

A Miele az alapítása óta eltelt több mint 120 évben letette névjegyét a mosodatechnika, az ipari és háztartási gépek piacán, miközben mindvégig hű maradt márkaígéretéhez. Az „Immer besser” irányelve a termékek és szolgáltatások szintjén is tükröződik, hiszen a Miele minőség és megbízhatóság tekintetében sem ismer kompromisszumot.

A Miele ipari készülékei az elegáns dizájn, a kényelmes kezelhetőség, az innovatív technológia és az energiatakarékos fogyasztás tökéletes kombinációját nyújtják. A nagy teljesítményű és gazdaságos ipari mosógépek, illetve szárítógépek belépést jelentenek a kifogástalan higiénia birodalmába.

Miele ipari készülékek

A rugalmas munkaciklusokkal dolgozó és terhelhető mosogatógépek a legmagasabb minőségi standardokat teljesítik. A mosodai gépek teljesítményét az ipari vasalógépek egészítik ki, amelyek egyszerű kezelőfelülettel, energiahatékony működéssel és ergononimkus munkafolyamatokkal gondoskodnak a tökéletes finisről.

A Miele gépek teljes körű felszereltsége és programozhatósága lehetővé teszi a változó felhasználói igényekhez történő maximális alkalmazkodást, így mindenki megtalálhatja a számára ideális beállítást. Az átlátható és kényelmes kezelőfelület az optimális felhasználói élményről gondoskodik.

A technika és a profizmus világán túl a Miele a kiszámíthatóság biztonságát és kényelmét nyújtja felhasználói számára, hiszen zavartalanul simul a mindennapi élet ritmusába, miközben mindig kész a velünk való változásra.

Bemutató videók a Miele készülékek használatáról

Háztartási, ipari, labortechnikai készülékek ismertető videó; használat közbeni bemutatók, hasznos tippek, tanácsok, receptek.

Hogyan használjuk a Miele mosogatógépet?

Miele szárítási útmutató

Installation PT 200 C Profi@Work - Miele Professional

Installation PW 200 Profi@Work | Miele Professional

How to Use the Miele Rotary Iron

Gőzpároló mikrohullámú üzemmóddal

Sokoldalú Miele gőzpároló

Szilvás gombóc

Vadas marha zsemlegombóccal

Miele - Made in Germany

How a Miele Washer is made - BRANDMADE.TV

Modulare Aufbereitungssysteme für MIC-Instrumenten

Überprüfung der Reinigungsleistung von MIC-Instrumenten

Miele Laboratory Glasswasher

A205/1 basic basket set | Miele Professional

Miele G7881 Disinfector

The Secret to Good Ironing

Fresh Water Diswashers for Every Demand

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.