Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

appWash - Miele digitális megoldások

Digitális megoldások – kihívások helyett lehetőségek

Nyugat-Európában és a világ számos országában már évtizedek óta standardnak számítanak a társasházakban, lakóparkokban, kollégiumokban és kempingekben üzemelő mosodák, továbbá az önműködő, önkiszolgáló mosodahálózatok is nagy számban elérhetők.

Szerencsére nálunk is egyre többen ismerik fel e létesítmények nyújtotta előnyöket, csakhogy a hagyományos működési modellek sok esetben inkább hátráltatják, mint ösztönzik az embereket a szolgáltatás igénybevételére. Az innovációt zászlajára tűző Miele erre a problémára is megtalálta a megfelelő megoldást, mely az ilyen jellegű vállalkozások és ügyfeleik számára is örömteli hír.

Digitális korban élünk, az internet és az okoseszközök életünk szerves részét képezik, és egyre több hétköznapi tevékenységet végzünk applikációk segítségével. A Miele 100%-os tulajdonú leányvállalataként működő Miele Operations & Payment Solutions felismerte azokat az igényeket, amelyek kiszolgálásával sikeressé tehető egy mosoda működtetése.

A Miele professzionális ipari mosó- és szárítógépei a fejlesztési kutatóközpont által megálmodott és megvalósított appWash digitális szolgáltatással együtt olyan megoldást jelent, ami sokak számára vonzóvá teszi a mosodák igénybevételét, így sikeressé teszik azok üzemeltetését.

appWash megoldás mosodák számára

Digitalizált mosodák az appWash-sal

Bármilyen mosodáról is legyen szó – akár lakóparkban, akár kollégiumban, akár önálló vállalkozásként működik –, a szolgáltatás minőségén túl a pozitív felhasználói élmény is nélkülözhetetlen a sikerhez. Az appWash alkalmazás megmutatja a felhasználóknak az elérhető gépeket, az applikációval lefoglalhatják azokat, kiválaszthatják a kívánt mosási és szárítási programokat, és a fizetést is rendkívül egyszerűen intézhetik. Ezek az előnyök kiemelkedővé teszik a mosodai szolgáltatást a szegmensen belül, ezért a mosodáknak érdemes a Miele által nyújtott megoldásokat választani.

A modern apartmanházak és lakóparkok építtetőinek is érdemes fontolóra venni, hogy a huszonegyedik században valóban korszerű, digitális megoldásokat nyújtsanak az ingatlanok iránt érdeklődőknek.

Míg az appWash RELAX esetében az üzemeltetés kiszerveződik, addig az appWash PAY konstrukciója nemcsak új mosoda üzemeltetése esetében ajánlott, hanem egy meglévő vállalkozás korszerűsítéséhez is remek megoldás.

A Miele partnertől beszerzett ipari gépekhez járó appWash alkalmazást és portált a Miele Operations & Payment Solutions díjmentesen bocsájtja az üzemeltető rendelkezésre, miközben a számlázással kapcsolatos összes feladatot átvállalja tőle. Így minden folyamat – a költségeket érintőket is beleértve – átláthatóbbá válik, és a rendszer kisebb ráfordítással is tökéletesen üzemeltethető.

Digitalizált mosodák az appWash alkalmazással

Ha üzemeltetőként az appWash PAY rendszer mellett dönt, a következőkre számíthat:

  • Új vagy meglévő Miele gépeit díjmentesen felszereljük az appWash PAY rendszerrel
  • Hálózatba kötjük a gépeket, és összekötjük az appWash alkalmazással, amihez nincs szükség meglévő infrastruktúrára, azt teljes mértékben az appWash biztosítja.
  • Ügyfelei gyorsan, egyszerűen, hatékonyan elérik szolgáltatását, és kényelmes, korszerű fizetési módok közül választhatnak.
  • Havi elszámolás az üzemeltető felé: bevétel átutalása, költségekre vonatkozó bizonylatok.

Miele gépek – csúcsminőség hosszú távra

Egy mosoda sikeres üzemeltetésének alapja nem lehet más, mint a megbízható mosodai készülékek alkalmazása. Mindenképp olyan mosodatechnikai berendezésekre van szükség, amelyek makulátlan tisztaságot biztosítanak, hosszú időn keresztül, akár évtizedekig bírják az intenzív igénybevételt, és az elmaradhatatlan karbantartási munkálatok is egyszerűen elérhetők. A Miele ipari mosó- és szárítógépei mindhárom követelménynek megfelelnek.

A többféle típusban elérhető Miele ipari mosógépek az innovatív tervezésüknek köszönhetően roppant tartósak és hatékonyak, nagy teljesítményük mellett is víz- és energiatakarékosak, fertőtlenítőprogramjaik pedig kifogástalan higiéniát biztosítanak. Kíméletesen bánnak minden textiltípussal, kezelésük egyszerű, kényelmes és biztonságos.

A márka ipari szárítógépei ugyancsak a legmagasabb higiéniai standardokat képviselik. A rövid programidő ellenére hatékonyan és kíméletesen szárítanak, a specifikus programok garantálják a tökéletes végeredményt, míg a kényelmes, egyszerű kezelhetőség a felhasználói élményt növeli.

A mosó- és szárítógépek további hatalmas előnye az összekapcsolhatóság. Egymásra helyezve a mosógép-szárítógéptornyok kis alapterületet igényelnek, így helytakarékossági szempontból is optimális választást jelentenek.

Döntsön Ön is a hosszú távra szóló minőség mellett, válassza a Miele ipari készülékeit!

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.