Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Magunkról

A Mielemed világa – bemutatkozunk

A Miele márkanév sokak számára ismerősen cseng, akik ipari vagy lakossági felhasználóként találkoztak már a gyártó kiemelkedő minőségű gépeivel. A Mielemed MPM Kft. - a Miele magyarországi központjának hivatalos viszonteladó partnereként - teljes körű szerviz szolgáltatással és értékesítéssel járul hozzá a gépek élettartamának megőrzéséhez, illetve a márka pozíciójának erősítéséhez.

Minek köszönheti a Miele az ipari és háztartástechnika piacán elfoglalt előkelő helyét? Mi lehet a siker titka? A válasz: több tényező mesterien tökéletes összefonódása, ami mind a tervezés és gyártás folyamatain keresztül, mind pedig a felhasználói élmény szintjén tükröződik.

A siker összetevői: profizmus, kényelem és minőség

A német márka szemléletét jellemző értékközpontúság mind a cégünk jövőjét alakító hosszú távú tervezés, mind a hétköznapi feladatok elvégzése szempontjából meghatározó erejű. A „mindig jobban” jelmondata mögött százhúsz év tapasztalata sűrűsödik, ami megingathatatlanul jelöli ki a vállalkozás sikerének építőköveit: az értékmegőrzést és az innovációt, a minőséget és a profizmust, ugyanakkor kötelez is: állandó megújulásra, fejlődésre, a határaink folyamatos átlépésére.

A technológiai innováció világában a megbízhatóság és a hosszú élettartam mellett egyre növekvő figyelem vetül a fenntarthatósági szempontokra is. A Miele gépek a kor technikai elvárásainak maradéktalanul megfelelnek, hiszen felhasználóbarát élmény keretében nyújtanak hathatós segítséget nap mint nap az egészségügy, a háztartás és az ipar különböző területein.

A márkaminőség tekintetében már önmagában sokatmondó, hogy a megbízhatóság melletti fő kritérium a környezeti terhelés csökkentése, amely mind a tervezés, mind a gyártás fázisai során érvényesül. A Miele gépeket több évtizedes használatra tervezték, ami a felhasználók körében kivívott népszerűség és márkahűség első számú záloga.

CSAPATUNK

A Miele vállalat 1899-es alapítása óta a Miele és a Zinkann család tulajdonában áll. A 70 társasági tag mindegyike az egyik alapító, Carl Miele vagy Reinhard Zinkann közvetlen leszármazottja. Mindkét család a kezdetektől fogva egészen napjainkig részt vesz a vállalat operatív vezetésében.

A MIELE ÉLETÉRZÉS

A munkában töltött hétköznapok olyan termékeket igényelnek, amelyekben bármikor 100%-ig megbízhatunk. Az ilyen fokú megbízhatóság garantálása érdekében átfogó minőségvizsgálatoknak és nagyon alapos végellenőrzésnek vetjük alá az összes Miele Professional készüléket.

Szolgáltatási területeink – egészségügy, vendéglátás, hobbiipar

A Miele gépek az életünk számos területét benépesítették. Legyen szó lakossági vagy ipari felhasználásról, bízhatunk benne, hogy a klinikai és ipari készülékek, illetve a háztartási berendezések hosszú távon és rugalmasan szolgálják ki egyedi igényeinket.

A Miele klinikai és ipari készülékeit a megbízhatóság, a hatékonyság és a gazdaságosság jegyében alakították ki. A márka berendezései a legkülönbözőbb területeken nyújtott kifogástalan teljesítménnyel kerültek a higiéniai szolgáltatások élvonalába.

Ügyfeleink az állami és magánszektor köreibe tartozó egészségügyi és szociális intézmények, vendéglátóegységek, kutatóintézetek, a szépség- és a hobbiipar központjainak üzemeltetésével foglalkozó vállalkozók. A nagy teljesítményű, rugalmas és terhelhető Miele mosó-, mosogató-, szárító- és vasalógépek, klinikai és labortechnikai berendezések bizonyítottan jól teljesítenek minden olyan helyzetben, amikor fokozott igény van a higiéniára, és jól illeszkednek a háztartásokba is.

Szerviz és értékesítés – amikor minden alkatrész a helyére kerül

Miele szervizként kiemelten fontos számunkra, hogy rendszeres karbantartási szolgáltatással biztosítsuk a klinikai és ipari készülékek, illetve háztartási berendezések zavartalan és biztonságos működését. Emellett a Miele gépek értékesítésével is foglalkozunk, így ha bármilyen készülékre lenne szüksége, bátran fordulhat hozzánk, és segítünk kiválasztani az egyéni igényei alapján Önnek legmegfelelőbb berendezést.

A karbantartási szerződésnek köszönhetően a javítást is ránk bízhatja. Kívül-belül ismerjük a gépek működését, így a hibák azonnali kiszűrésével az üzemzavarok is hatékonyan elkerülhetőek. Professzionális szolgáltatásunk keretében speciálisan képzett szerviztechnikusaink ellenőrzik a készülékek állapotát, és a helyszínen orvosolják az esetleges meghibásodásokat.

A kifogástalan minőség mellett szervizünk az éjjel-nappal elérhető, gyors segítségnyújtást tűzte ki célul, így 72 órán belüli kiszállással, az ország bármely területén vállalunk javítási, karbantartási feladatokat. Ha Ön például vendéglátóhelyet üzemeltet, akár éjszaka is igényelheti szolgáltatásunkat, így nem akasztja meg a munkanapjainak ritmusát.

Partnereink – nagy kincs a hosszú távú együttműködés

A megbízóinkkal és partnereinkkel való rendszeres együttműködést mindennél többre értékeljük, hiszen ez mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat. Számunkra bizalmat és lehetőséget jelent, hogy bizonyítsuk rátermettségünket, és nap mint nap felnőjünk a márka profizmusához. Partnereink számára pedig szeretnénk biztos támaszpontot nyújtani, hogy a megbízható és magas színvonalú szolgáltatás garanciáját lássák bennünk.

Külön öröm számunkra, hogy partnereink között a legkülönbözőbb ipari szegmensek neves képviselőit tisztelhetjük. A Dr. Weigert például a Miele gépekhez fejlesztett speciális tisztítószerek tekintetében nyújt egyedülálló megoldást.

Egészségügyi területen a Richter Gedeon gyógyszeripari vállalattal, a Nemzeti Népegészségügyi Központtal, a Bács-Kiskun megyei Oktatókórházzal, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézettel, a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézettel is közös megállapodás keretében együtt dolgozunk.

Nem titkolt célunk, hogy a kutatás-fejlesztés területén tevékenykedő intézményeknek is hatékony segítséget nyújtsunk, így az Élelmiszertudományért OKF Alapítvánnyal való együttműködésünk nagy elismerés számunkra. Az oktatás területéről a Szent István Egyetem csatlakozott hozzánk. A vendéglátás köréből a Budapest-szerte ismert és kedvelt egzotikus étteremlánc, a Padthai Wokbar szavazott nekünk bizalmat.

Jövőkép – tervek és kilátások

A jövőt illetően bizakodóak vagyunk, hogy egyre többen ismerik fel a Miele gépek kivételes minőségét, és ügyfeleink köre is dinamikusan bővül a következő években. Mind állami, mind magáncégek jelentkezését várjuk, hogy rendszeres együttműködési megbízás keretében lássuk el a berendezéseikkel kapcsolatos szervizelési és karbantartási feladatokat. Ezen kívül lakossági szervizelést is vállalunk.

Célunk, hogy szervizként és értékesítőként hosszú távon olyan színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, ami méltó a márka hírnevéhez és cégünk alapértékeihez.

Miele – garantált prémiumminőség

Mindig jobban – hangzik a Miele szlogenje, amit természetesen mi is teljes mértékben magunkénak érzünk. A Miele több mint százhúsz éve kínálja modern, korszerű berendezéseit megrendelőinek, és a professzionális német mérnöki munkának köszönhetően már a kezdetektől az élvonalba tartozik úgy a lakossági, mint az ipari felhasználás területén.

A Miele berendezések sikerességének kulcsa a folyamatos fejlesztésben keresendő. Ez vonatkozik egyrészt a technikai megoldásokra, másrészt a felhasználói igényekre is. Összhangot teremt e két faktor között, megteremtve ezáltal a tökéletes háztartási és ipari készülékeket.

Miele – garantált prémiumminőségű gépek

A kimagasló teljesítmény és az intelligens funkciók mellett a professzionális karbantartási és szervizszolgáltatás is a Miele mellett szól. Ennek köszönhetően az eleve megbízható működésű készülékeinkkel igazán hosszú távra tervezhetnek Megrendelőink.

Keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.