Cégünk a hazai Miele központ hivatalos viszonteladó partnere

Lakossági

Életre keltjük az ideális otthonról szőtt álmait

Legyen szó teljes átépítésről, vagy a lakás néhány részletének finomhangolásáról, érdemes belsőépítész gondjaira bíznia terveit, aki a paraméterek ismeretében konvertálja ezeket valósággá. Amennyiben hozzánk fordul, szakértő tanácsadással, elegáns és egyedi belsőépítészeti megoldásokkal segítünk létrehozni a tökéletes otthoni környezetet.

Az otthon komfortzóna, de nem csak átvitt értelemben. A belső komfort érzésének megteremtése a külső környezet átváltoztatásával kezdődik, hiszen ott fogjuk igazán otthon érezni magunkat, ahol a minket körülölelő színek, a lakást belengő hangulat és a berendezési tárgyak visszatükrözik az otthonról alkotott elképzeléseinket. Mindez nem varázsütésre történik, mégis varázslatos, ahogy a formatervezés, a stílus és az árnyalatok lenyűgöző sokfélesége és egyedisége által keretezett belső terek más-más jelleget öltenek. A kulcs olyan kimagasló esztétikum és luxus életérzés feltételeinek kialakítása, aminek hatására lelki tereink is átrendeződnek, és más életminőségben telnek mindennapjaink.

Az otthon az önazonosság tapasztalata úgy, ahogyan megálmodtuk – kompromisszumok nélkül, kimagasló kényelemben.

Miele háztartási gépek

Álomotthon luxuskivitelben

Az otthon akkor tud a dinamikus hétköznapok és életesemények tökéletes háttereként működni, ha egyúttal a személyes kiteljesedés terepe is, ami visszatükrözi a tulajdonosa személyiségét. Belső tereink többet mesélnek rólunk, mint gondolnánk: a kiválasztott lakberendezési tárgyak, a minket körülvevő színek és textíliák nemcsak személyes történeteinket őrzik, hanem identitásunk lenyomatai is.

Mind tervezés, mind kivitelezés tekintetében az egyedi dizájn és a legmagasabb szakmai színvonal irányelveit követjük. Ahhoz, hogy megtaláljuk otthoni álomkörnyezetének alkotóelemeit, az Ön aktív közreműködésére is szükség van. Mi személyre szabott otthonokban gondolkodunk, ahol minden belsőépítészeti megoldást az Ön igényeinek megfelelően, a személyes ízlésvilágával összhangban alakítunk ki.

Ismerje meg együttműködő partnerünket, Tóth Anita belsőépítészt, akinek szakmai irányítása alatt a mozaik minden darabja a helyére kerül.

Miele lakossági gépek
Tóth Anita

Tóth Anita vagyok, az AT Home Design alapítója. Szenvedélyem a belső terek megalkotása, tervezése. Nem létezik nap, melyben ne jelenne meg a hivatásom iránti lelkesedésem. Boldog vagyok, hogy a szakmám az, amit szenvedéllyel csinálok, és ami minden nap motivációt ad számomra. Az életem már átszőtte a design iránti rajongásom és a tanulás, fejlődés iránti visszafoghatatlan vágyam.

Csapatunk lakások és privát ingatlanok megtervezésére szakosodott. Filozófiánk, hogy a legtöbb értéket adjuk át ügyfeleinknek a közös munkánk során. Sikereink között tudhatom, hogy számos magyarországi és külföldi felső kategóriás ingatlan belső tereit tervezhetjük.

Mivel elhivatottja vagyok a személyre szabott tervezésnek és a magas szintű kivitelezési megoldásoknak, úgy érzem, ezen a területen tudok a leginkább kiteljesedni.

Munkám a szakmaiságon túl a személyes kapcsolatok kialakítására épül. Minden projektet ugyanolyan profizmussal, gondossággal és a részletek iránti érdeklődéssel közelítek meg. Sokéves tapasztalatom és a belsőépítészet iránti szenvedélyem segít, hogy megteremtsem ügyfeleim számára a legszebb, egyedi otthonokat.”

Otthoni álomkörnyezet Miele gépekkel

A professzionális minőség és kivitel legmagasabb fokát célként kitűző szemlélethez tökéletesen illeszkednek a piacvezető Miele háztartási készülékei. A Mielemed csapata gondoskodik róla, hogy otthonát olyan Miele gépekkel rendezze be, amelyek kényelmesebbé, hatékonyabbá és fenntarthatóbbá varázsolják mindennapjait. A Miele készülékekre jellemző programozhatóság szintén az egyéni igényekről szól, a változatos funkciók és az exkluzív megjelenés pedig igazi luxusérzetet csempésznek a hétköznapokba.

A német márka felső kategóriás berendezései a háztartás minden területén innovatív megoldásokat, a személyre szabott funkcióknak köszönhetően pedig nagyobb rugalmasságot és az egyéni preferenciák érvényesülését garantálják. Az elegáns kivitelű kezelőpaneleket könnyű és modern programozhatóság jellemzi, beállításuk kényelmes, és bárki számára gyorsan elsajátítható. A Miele készülékek segítségével a legmagasabb esztétikai és kényelmi elvárásoknak megfelelő okosotthont építhet, ahol az átlátható, logikusan szerveződő és előre programozható háztartási feladatok nem fosztják meg szabadidejétől, amit fontosabb ügyekre és a szeretteire szánhat.

Miele lakossági gépek

A Miele gépekkel benépesített luxusmiliő nemcsak a személyes igények, hanem a vendégfogadás szempontjából is prémium élményt nyújt. A házigazda szerep nem lesz teher többé, hiszen a márkás berendezések segítségével gondoskodhat a vendégek maximális kényelméről és otthonérzetéről. A látogatók távozása után pedig azzal a jóleső érzéssel dőlhet hátra, hogy a megbízható és hatékony Miele készülékeknek köszönhetően vendégei minden kívánságát teljesítette.

Mi viszont elsősorban az Ön kívánságait szeretnénk teljesíteni! Elképzelte már az álomotthont? Tervezze meg és rendezze be otthona belső tereit egyéni igényeinek megfelelően, lépésről lépésre Tóth Anita és a Mielemed MPM csapatával! Számíthat ránk: mi végigkísérjük a megvalósítás teljes folyamatát az első ötletmorzsáktól az utolsó simításokig. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és személyes konzultációhoz egyeztessen időpontot!

Mielemed MPM Kft.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény, valamint anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.